Parko Vedge 180T – markkinoiden paras valssimylly

HUIPPU-UUTUUS
Mullistava valssimylly Vedge 180T

Täydellinen ratkaisu viljan nopeaan ja tehokkaaseen litistykseen saa sinut miettimään, miksi tällaista ratkaisua ei ollut saatavilla jo aiemmin!

Lähes 100%:n litistystulos, koneen kaksinkertainen elinikä sekä huollon helppous tekevät tästä kokoluokassaan markkinoiden ylivoimaisesti parhaan valssimyllyn!

 • Koneessa on patentoitu, täysin uudenlainen litistystekniikka joka soveltuu kauralle, ohralle sekä seosviljalle
 • Erinomainen viljan juoksevuus ja vailla vertaansa oleva litistystulos lähes 100%:lla litistyksellä
 • Koneella on jopa yli 2 kertaa pidempi käyttöikä, kun markkinoiden muilla vastaavilla koneilla
 • Kone on suunniteltu pitkäikäiseen käyttöön ja sen takia siinä käytetään laadukkaita komponentteja, jotka kestävät.
 • Kone on suunniteltu siten, että huoltoa ja puhdistusta vaativat kohteen on sijoitettu helposti saataville koneen ulkopuolelle
 • Koneen käyttö on mahdollista myös huollon yhteydessä, jolloin ruokinta ei keskeydy huollon aikana.

 
Parko Vedge sopii jokaiselle tilalle – se on helppo asentaa soviteosilla jo käytössä oleviin ruokintajärjestelmiin.

Valssimyllyjen tulevaisuus on tässä – varaa omasi jo tänään!

 • TEKNISET TIEDOT

  Tekniset tiedot Parko Vedge 180T valssimylly
  Teho 1000 – 2000 kg / h
  Tehontarve 6kW ( 2x 3kW ) 16A
  Korkeus 450 mm
  Leveys 750 mm
  Pituus 830 mm
  Paino 175 kg

Valssimylly, joka on suunniteltu kestämään

Tukeva runko sekä järeä ulkopuolinen laakerointi laadukkailla komponenteilla takaa Vedgelle pitkän eliniän, sillä tämä kone on suunniteltu alusta asti kestämään käyttöä. Huoltokohteet on suunniteltu ja sijoiteltu koneen ulkopuolelle, jonka ansiosta koneen ylläpito on helppoa ja aikaa säästävää.

Myllyn rungossa olevat 80 mm magneetit poistavat viljan seassa mahdollisesti piilevän metallin tehokkaasti. Hiertokiilan alla oleva jousi toimii laukaisimena mahdollisten kivien yms. kovien esineiden tuomiin iskuihin.

Nerokas litistysratkaisu täydellisellä litistystuloksella

Vedgen identtiset valssit tuovat 2 kertaa pidemmän käyttöiän. Valssin vetävän uran särmän kuluttua, valssit käännetään myllyn vastakkaisille puolille. Näin saat käyttöön uuden teräväsärmäisen uran. Karkaistut 2mm uravalssit omaavat hyvän kulutuskestävyyden sekä erinomaisen viljan juoksevuuden. Koneeseen on mahdollista syöttää kahta eri viljalajia eri valsseille, mikä tuottaa tarkan seossuhteen seosviljalle.

Pienestä koostaan huolimatta kone on uskomattoman tehokas, jopa 2000 kg:n tuntivauhdilla. Kone ei mene tukkoon runsaastakaan oljen määrästä, jolloin säästät aikaa ylimääräisiltä puhdistustoimenpiteiltä. Työskentely-ympäristössä on myös miellyttävämpi toimia, koska kone pölyttää vähän. Litistystekniikalla saavutetaan lähes täydellinen litistystulos – kokonaisten jyvien läpimeno poistuu kaikilla viljalajeilla sekä seosviljalla!

Valssimylly, joka sopii jokaiselle tilalle

Kummallekin valssille on oma vaihdemoottori, jonka ansiosta saavutetaan loistava hyötysuhde ilman voimansiirron hävikkiä. Erilliset vaihdemoottorit mahdollistavat myös sen, että litistystä voidaan jatkaa myös huollon aikana ilman keskeytystä ruokintaan. Kone on mitoiltaan ideaalinen ja helppo asentaa soviteosilla kaikkiin olemassaoleviin ruokintajärjestelmiin.

Valssien välyksen säätö tapahtuu valssien välissä olevalla jousitetulla hiertokiilalla, jonka syvyyttä säätämällä saadaan tarkka litistysvälys kaikille viljalajeille nopeasti ja helposti.

Vedge 180T video


SIIRRY VILJANLITISTYKSEN NYKYAIKAAN - SOITA 044 590 6122

Mielenkiinto Vedgeä kohtaan on ollut suurta ensiesittelystä alkaen. Mikäli haluat varmistaa nopean toimituksen, varaa omasi heti!

Parko Vedge 180T kuvagalleria