ParKone Oy on vaihtanut omistajaa

Tiedote

Haapajärvinen ParKone Oy on vaihtanut omistajaa.

Laadukkaista ja tehokkaista PARKO joustopiikkiäkeistään tunnetuksi tullut ParKone Oy on siirtynyt uusille omistajille.

Yrityksen perustajat Tuomo Heikkilä, Erkki Peräaho sekä Eero Peräaho ovat myyneet ParKone Oy:n liiketoiminnan Kosmetal Oy:n perustaneille Vesa Koskelalle ja Jussi Paavolalle. Toiminta jatkuu ParKone Oy nimellä.

Haapajärvinen Vesa Koskela toimii jatkossa ParKone Oy:n toimitusjohtajana ja Reisjärvinen Jussi Paavola hallituksen puheenjohtajana.

Vesa Koskelan ja Jussi Paavolan yritys Kosmetal Oy on aiemmin toiminut ParKo äkeiden tuotantoketjussa alihankkijana. Maatalouskoneiden valmistuksesta yrittäjille on kertynyt kokemusta alueellamme hyvin tunnetuista alan yrityksistä. Liiketoimintakaupan myötä uusille omistajille siirtyy mm. Parko tuotemerkki ja sen alle kuuluvat tuotteet.

ParKone Oy jatkaa toimintaansa entisissä tiloissaan Haapajärvellä Kuokkakatu 3:ssa ja yrityksen työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

ParKone Oy:n perustaja ja aiempi hallituksen puheenjohtaja Eero Peräaho kommentoi kauppaa seuraavasti: ”Olen hyvin tyytyväinen ja onnellinen sekä yritys että sen tuotteet siirtyvät hyviin käsiin, tuotannon säilyessä Haapajärvellä. Katson luottavaisesti tulevaisuuteen yrityksen jatkaessa matkaansa kohti uusia haasteita uusien omistajien hallinnassa. Ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaita sekä tavarantoimittajia kuluneista vuosista.”

Vesa Koskela uusi toimitusjohtaja on tyytyväinen siitä, että aiempi alihankintavalmistus, jossa he ovat saaneet olla mukana, on nyt markkinoilla erinomaiseksi tunnustetun Parko tuotemerkin alla, joka edesauttaa myös tulevien uusien tuotteiden tuotekehitystä ja markkinointia. Hän näkee mahdollisuuksia kasvattaa tuotantoa kannattavasti ja keskittää ParKone Oy:n tuotannon yhden katon alle tuotannon tehostuessa huomattavasti.

ParKo:n tunnus ”Suomalaista osaamista, suomalaiselle viljelijälle” viitoittaa menestystarinaan myös uusien omistajien käsissä uskovat Peräaho ja Koskela.

Lisätietoja:
Vesa Koskela 044-5906 122
Eero Peräaho 040-5041 709